Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Kész ház árak miatt keressen fel minket!

2019. szeptember 06. - Spánik Zoltán

A házépítéshez nem kellenek évek! készházak  igazán rövid idő alatt elkészülhetnek! Házaink gyorsan, ugyanakkor időt állóan készülnek. Új házával spórolhat is, hiszen a ház hőhidaktól mentes, így megőrzi a belső hőmérsékletet, tehát télen kevesebbet kell majd fűtésre költenie. Készház vagy készház  árak érdekelnék?Magyarországon a múlt század 80-as éveiben terjedt el a kifejezés: "gyorsház". Honnan is ered ez az elnevezés és vajon milyen építési módokat foglal magába?

42beae_4650dc1587db4cca99dae25893273a90_mv2_d_3200_2000_s_2.jpg

 

Gyorsház árak miatt vegye fel velünk a kapcsolatot!A könnyűszerkezetes házak kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Szintén mellettük szóló érv, hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy kész ház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. Jó tulajdonságaik és kedvező árfekvésük miatt hazánkban is egyre elterjedtebbek.A könnyűszerkezetes házmódszer előre gyártott formáját kínáljuk Megrendelőinknek. Az építési mód neve: kész ház. Egy családi ház kivitelezési ideje így határozottan gyorsabb. Könnyűszerkezetes ház árak érdekelnék?Átlagos mérettel számolva, a könnyűszerkezetes házfalszerkezete az előre elkészített panelekkel nagyjából fél nap alatt összeszerelhető, illetve a födém és tetőszerkezet összeállítása körül-belül egy napot vesz igénybe. A könnyűszerkezetes házak falpaneljei szárított, hossztoldott, felületkezelt faanyagból készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr9115044740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása