Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

duguláselhárítás,zsír és olajfogó tisztítás kedvező árakon!

2019. április 23. - Spánik Zoltán

A gép előnye, hogy tiszta vízzel a  duguláselhárítás  és gőzzel dolgozik, a szennyvíz elszállítás így nem károsítja a talajt különböző kémia vegyszerekkel. A csatorna tisztítás hatásosságát csőkamerázással ellenőrizzük.A növényi vagy állati zsírokkal (vagy olajokkal) telített szennyvízekről a közműcsatornába engedés előtt a zsír és olajfogó tisztítás  leválasztása nélkülözhetetlen. Amennyiben nem történik meg a zsírok leválasztása, a folyamatosan kihűlő zsír a lefolyótisztítás Budapest  csővezetékek falain lerakódva, csökkentené a csővezeték keresztmetszetét, az iszap elszállítás  átfolyási képességet, ami duguláshoz vezet a szikkasztók tisztítása . A zsírsavak a beton csatornacsöveket és beton műtárgyakat hosszabb távon tönkretehetik.A lefolyótisztítást egy éveben 2 szer minimum meg kell csinálni.  A vonatkozó jogszabályok miatt, a duguláselhárítás Budapest  előbbi okok miatt, a magas zsír (és olaj) tartalmú szennyvízeket zsírleválasztón át kell vezetni. Fő alkalmazási terület: konyhák, kórházak, öregek otthona, vágóhídak, kereskedelmi egységek, stb. A csatorna tisztítás Budapest és a csatorna tisztítás árak kedvezőek nálunk. Legmodernebb  csatornatisztítás woma magasnyomású géppel történik, amely teherautónkba van beépítve.Mikor a womával dogozunk visszafelé húzzuk a törmeléket, amelyet a tisztító nyíláson át kiszedünk belőle.  Woma csak vízzel dolgozik amely környezetbarát a duguláselhárítás .
Beltéri használatnál fokozott óvatosságra van szükség mert károkat is okozhat a woma mosóvíz, amellyel végezzük az ipari csatorna  tisztítása.  Ha van lefolyótisztítás árak  idom onnan tudunk womázni, de csak kellő körültekintéssel.A kültéri duguláselhárítás árakkal  orvosoljuk. A kültéri csatornák lefolyótisztításához professzionális csatornatisztító gépet womát használunk. Ez a gépjárművünkbe van beépítve és egy szivattyú, több száz méter hosszúságú tömlő és egy forgófej segítségével tisztítják a szennyvíz csatorna tisztítása. A woma 100-300 bar nyomással juttatja a vizet a  csővíz csatorna tisztítása csatornaszakaszba és egy gőzborotvához hasonlóan pucolja ki azt. A hordalék a tisztító aknában gyűlik össze, amit kézi erővel eltávolítunk

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr10014781884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása