Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Raklapos állványok és állványozás miatt keressen fel minket!

2019. április 17. - Spánik Zoltán

A homlokzati állvány bérlés  nagy függőleges falfelületek az állvány építés  szigetelési, színezési, szerelési (és még sok más) munkálataihoz biztosítják a leggazdaságosabb megoldást a dolgozók számára.Az állványok munkálatoknál az ár meghatározása elsősorban a raklapos állványok  munkaszintek kívánt szélességétől, terhelhetőségétől, a falfelület tagoltságától, magasságától, háló-, esetleg ponyvaborítás alkalmazásától, valamint az épülethez történő kirögzítési lehetőségek számától és módjától függ, valamint  az állvány bérlés kényelmesebb lépcsős feljutási lehetőséget is biztosíthatunk igény szerint. Lépcsős feljárási lehetőséggel az állványzaton folytatott munkálatok a közlekedéstől zavartalanul végezhetők,  a raklapos állványok biztonságosabbak, azonban a létrás megoldásnál kissé költségesebbek.

 

Kiváló szakembereinknek és állványrendszereinknek köszönhetően az állványozási paletta összes rendszerét biztonságos és kiváló minőségben állítjuk össze megrendelőink részére.Állványrendszer  úgy is bérelhetik,  hogy az építést és bontást, ők maguk végzik el. Ekkor egy egyszerű bérleti konstrukcióval biztosítjuk az állványzatot részükre. Állványrendszer árak miatt keressenek fel minket! Kollégáink ebben az esetben is segítenek partnereinknek a beállványozandó felülethez szükséges és elégséges állványrendszerek  elemeinek az összeállításában.A Dexion P90 raklapos állványrendszerek  széles méretválasztékának köszönhetően könnyedén igazodik raktára egyedi tárolási igényeihez.

 

A P90 raklapos állvány valójában bármekkora területen állvány bérlés  felállítható és bármilyen raklap tárolása megoldható a segítségével – legyen szó , egyutas vagy egyedi raklapokról,  vagy ládákról. gördíthető állvány egy olyan dinamikus megoldás, melynek segítségével a hagyományos raklapos állványrendszerek  viszonyítva, azonos alapterületen megduplázható az állványozás  tárolókapacitás. Technikai fölényének és sokoldalúságának köszönhetően a  bármilyen termék tárolására alkalmas és kiegészítők rendkívül széles választéka áll rendelkezésre hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr3614771402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása