Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Karosszéria javítás árak miatt érdeklődne?Keressen minket!

2019. április 17. - Spánik Zoltán

Az idomok formájának legáltalánosabb karosszéria javítási módja a gumi kalapáccsal, fa kalapáccsal, alumínium kalapáccsal történő célzott ütögetése. Számos esetben a hasadásos sérülések hegesztése előtt, a szétvált rész két oldalát kalapálással  hegeszthető közelségbe.A szétvált, elhasadt karosszéria javítás árak , a karosszériások egyik fő tevékenysége. A kalapálást követően a szétvált elem részeit  hegesztővel meghegesztik, lég és vízmentesen visszazárják. Ezt követően  elem síkra csiszolják, majd a karosszéria  javítás Budapest a rozsdakezeléshez hasonlóan a karosszériás által az autófényezés árak  vegyszerezésre, alapozásra, esetleg festésre lakkozásra kerül.A gépjármű lemosása, szilikonos olaj, kátrány és egyéb szennyeződések oldószerekkel való eltávolítása, fólia díszléc ragasztó eltávolítása. 

 

Karambol által megsérült idomok javítás utáni alváz és üregvédelme, kőfelverődés elleni védelem teljes visszaállítása, vagy autójavítása.Zsír- és pormentesítés, oxidmentesítés után a sérült felületet durva  koronggal csiszolja elő mellyel eltávolítva a régi sérült festékréteget, és megfelelő tapadást biztosít a következő fázisban felhordott kittnek. Fényezendő felület anyaga és egyenetlensége függvényében javítási technológiát kell a karosszéria lakatos  választani.Teljes elemet, vagy rész elemet (spot fényezés).

 

A részelem fényezést csak a karosszéria elem szélén, sarkán célszerű elvégezni az autófényezés  belefújt ködhatár mérete miatt.Rozsda eltávolítása után, a tiszta fémfelületekre foszforsavas alapozót kell felhordani. Műanyag felület esetén  a karosszéria lakatos árak lúgos vizes lemosást alkalmazni, a műanyag hőkezelését (temperálás), műanyag alapozást kell végezni, anyag felhordása előtt az autófényezés  Budapest  tapadás érdekében előcsiszolni. Javított felületre üvegszál erősítésű poliészter kittet ,majd finomabb műanyagra használatos kittel tölti ki az egyenetlen felületet. A felület síkba csiszolása után egyenetlenséget, karcmentességet ellenőrizni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr5014771728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása