Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Állványrendszer és állvány bérlés kellene?

2019. április 17. - Spánik Zoltán

Állványrendszer, állványrendszerek, raklapos állványrendszerek, állványozás, állványépítés,állvány bérlés, raklapos állványok, állványok, állványrendszer árak

 

A raklapos állványok olyan megszokottnak definiálható raklaptároló berendezések polcok, melyek raklapon tárolt áruk elhelyezésére szolgálnak. Minden tárgy szabadon hozzáférhető a kiszolgáló berendezésről, a be- illetve kitárolást targonca végzi a raklapos állványoknál. A megfelelő stabilitás következtében és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően a sorok raklapos állványrendszereknél minimum 2 darab gerenda-szint szükséges. Raklapos állványrendszerek miatt igényelje munkásaink segítségét! Állványrendszer árak miatt hívják fel cégünket!

Egy szinten minden esetben 2 darab tartó berendezés kötelező, melyekre az állványrendszerek felhelyezése kellene. Az állványozás berendezéseinek a hossza nagyjából 1800 és 2700 mm standard EUR raklap esetén. Ezen kívül számos gyártási hossz beszerezhető az állványozás környékén, igénytől számítva. A tartóegység teherbírása széleskörű, majdnem a 100-200 kg-os rakat nagyságtól a 2000 kg-os rakat tömegig lehet állványépítést igénybe venni. A tartóegységek teherbírása számít az anyagméretektől és a gerenda súlyától pont ezért nem mindegy hogy milyen állványépítést kelljen igényelni.

A bejárható vagy átjárható állványok a tömbösen tárolt egységek esetén használt raklapos polcrendszer.  Ezen állványok tulajdonságai, hogy kis alapterületű raktárakban, nagy rakatmennyiség tárolása is lehetséges egy kiszolgáló rendszerrel.

Az állványrendszer tartalmaz oszlopokat, ferde- és egyenes merevítő egységeket, valamint fém berendezéseket melyek segítségével alapcsavarral a talajhoz kell rögzíteni a berendezést. A megszokott EUR állványrendszer esetén az állványkeret belseje 1000-1100 mm. Magassága a tárolni szánt berendezések magasságától valamint a tárolási részek számától függ az állványrendszereknél.

Az állvány bérléshez nagyon sok kiegészítőt tehetnénk: oszlopvédő, keretvédő, polcpanel, kereszttartó, túltolás-gátló és még sorolhatnánk. Állvány bérlés miatt igényelje munkásaink segítségét, minél hamarabb. Állványrendszer árak miatt kérje kollégánk ajánlását!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr7914771042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása