Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

3D nyomtatás, öntöde érdekelné?

2019. április 11. - Spánik Zoltán

 Öntöde,  öntöde árak, 3D nyomtatás , 3D nyomtatás Budapest, 3D nyomtatás árak

 

Öntöde árak miatt vegyék fel embereinkkel a kapcsolatot!

Öntöde árak miatt kérje meg munkásainkat hogy segítsen számára!

3D nyomtatás 3D nyomtatóval történik amely, egy olyan berendezés, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből.  3D nyomtatás  árak miatt vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot! Amióta a 3D nyomtatás előtérbe rakták, az additív gyártás ellentétjeként a hagyományos eljárást szubtraktív gyártásnak is szokták hívni. A 3D nyomtatás egyike a 21. század forradalmian új folyamatának, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott nyomtatók száma és áruk meredeken csökken. 3D nyomtatás Budapesten és országosan is vállaljuk a munkát!

 

Majdnem 500 féle öntvényt állítunk elő öntöde cégünknél melyek anyaga főként acél, saválló acél és fém. A precíziós öntöde tulajdonságaiként kiemelendőek a nehéz, megmunkálással nehezen létrehozható egyedi öntvényformák.Öntöde telephelyünknél főként acélöntvényeket állít elő.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr3914758407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása