Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Masszázs, masszőr 9.kerületben!

2019. április 02. - Spánik Zoltán

Masszázs 9.kerület, masszőr 9. kerület, masszázs stúdió 9.kerület, svéd masszázs 9.kerület, pedikűr 9.kerület, pedikűr Budapest, svéd masszázs Budapest, masszázs stúdió Budapest, masszázs Budapest, masszőr Budapest

 

Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz a masszőr 9.kerületi emberemnél.

svéd masszázs 9.kerületben meztelen testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzem.   Masszőr 9.kerületben várjuk a hívását ha igényt tartana ránk!

A vendég jellemzően speciális masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken helyezkedik el a pedikűr 9.kerületi folyamatunk alatt.

Az izmok tökéletes kilazításához egy különleges masszázsgépet
használok, mely képes a legmélyebb izomrétegekbe is eljutni ez igaz is a pedikűr Budapesti telephelyünkre is.

A kezelés során kiemelten figyelek a stressz pontokra, ahol az
összecsomósodott és letapadt izomrészeket alaposan átgyúrom a masszázs 9.kerületi telephelyünkön.

svéd masszázs 9.kerületi telephelyünkön kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési folyamat. Pedikűr 9.kerületben várjuk időpont megbeszélésre.

Bagóczki Teréz vagyok, szakképzett masszőr Budapest környékén. Egy évtizede foglalkozom fizikai közérzet javító tevékenységgel, így masszázs Budapesten,  valamint pedikűr Budapesten, manikűrrel és svéd masszázs Budapest központjában is. Masszázs stúdió Budapesten nyugodt környezetben várja időpont megbeszélésre!

Nemrégiben megkérdezték tőlem: miért is csináltam meg a masszőr Budapesti oklevelet? Azt kell mondjam, mindig is segíteni akartam a masszázs Budapesti stúdionktól. Egyszerűen örömmel tölt el az, hogy adhatok, hogy szó szerint a kezem alatt gyógyulnak a személyek, hogy segíthetek enyhíteni a fájdalmaikat vagy csak épp a mindennapokból kizökkenve  töltődnek fel  a svéd masszázs Budapesti telephelyünkkel. Masszázs stúdió 9.kerületben bármikor bejöhet irodánkba!

Nyugodt környezetben, kényelmes masszázságyon végzem a
masszázs 9.kerületi telephelyemnél, amihez vegyszermentes sajtolással készült 100%-os
kókuszolajat használok, melynek magas antioxidáns tartalma
feszessé, puhává varázsolja a bőrt, emellett nem tömíti el a
pórusokat, antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. Masszázs stúdió 9.kerületben, várjuk ajánlatkérésért!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr114734539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása