Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Öntöde, öntés és 3D nyomtatás miatt hívjon fel minket!

2019. március 19. - Spánik Zoltán

 Öntöde, precíziós öntés, vasöntvények gyártása, öntödék Magyarországon, acélöntés, öntés, precíziós öntöde, acél öntöde, öntöde árak, 3D nyomtatás

 

Precíziós öntödei irodánk fő tevékenysége az acélöntés és precíziós öntés. Anyagminőség szerint alacsonyan, közepesen és magasan ötvözött acélöntéseket készítünk. Acél öntödei telephelynek nevezzük mindazokat az acélokat, amelyek vason és szénen kívül ötvözőelemeket is (pl. szilícium, mangán, nikkel) tartalmaznak. Az acél öntöde célja az acél tulajdonságainak megváltoztatása, a szilárdság, a hő szilárdság, a hőállóság, az él tartósság, a korrózióállóság, a kopásállóság, vegyi ellenálló képesség stb., azaz a felhasználás céljából releváns fizikai, kémiai, villamos, mágneses stb. tulajdonságok javítása. Öntödék Magyarországon belül megtalálhatja a legjobb céget! Öntöde árak miatt kérje meg kollégánkat hogy segítsen Önnek!

A vasöntvények gyártása folyamatainak anyaga: öntöttacél, amely általában 2%-nál kisebb széntartalmú, öntvény gyártására szolgáló vas-szén alapú ötvözet. A vasöntvények gyártása folyamatnak az öntöttacél jelölése: GE… (régi jel: Aö…), amely betűjel az anyagminőség jelében mindig szerepel, a szilárdsági jellemzőkre vagy a vegyi összetételre utaló más számokkal vagy betűkkel együtt. Az ötvözetlen precíziós öntés anyagminőségére és műszaki előírásaira vonatkozó feltételeket az MSZ EN 10293:2005, az ötvözött precíziós öntöde telephelyre vonatkozó előírásokat az MSZ EN 10340:2008 tartalmazza. Öntöde árak miatt vegyék fel kollégánkkal a kapcsolatot!

Közel 500 féle öntvényt állítunk elő öntöde telephelyünknél, melyek anyaga főként acél, saválló acél és bronz. A precíziós öntöde előnyeként kiemelendőek a bonyolult, megmunkálással nehezen kialakítható egyedi öntvényformák.Öntöde telephelyünknél főként acélöntvényeket gyárt.

3D nyomtatás 3D nyomtatóval tőrténik amely, egy olyan eszköz, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből.   Amióta a 3D nyomtatás előtérbe került, az additív gyártás ellentétjeként a hagyományos eljárást szubtraktív gyártásnak is szokták nevezni. A 3D nyomtatás egyike a 21. század forradalmian új technológiáinak, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott nyomtatók száma és áruk meredeken csökken. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr5814700910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása