Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Cnc forgácsolás, cnc marás és alumínium megmunkálás érdekelné?

2019. március 05. - Spánik Zoltán

Cnc forgácsolás, cnc forgácsolás árak, Cnc marás árak,cnc maráscnc megmunkálás, alumínium megmunkálás, alumínium megmunkálás árak, alumínium marás árak,alumínium marásszerszámgyártás, alkatrészgyártás

 

CNC marás munkálatokat maximalizált hatékonysággal és precízen elvégzett munkával végezzük. Több éves tapasztalatunkkal arra törekszünk, hogy az ügyfeleinkkel való hosszútávú együttműködést a legjobb  cnc marás árakkal és precíz munkával alapozzuk meg. Bármilyen ipari területen vállalunk CNC marást igénylő sorozatgyártást vagy egyedi darabok elkészítését.A CNC marás szabályosan egy- vagy többélű forgácsoló szerszámmal végzett forgácsoló eljárás. CNC marás árak miatt vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot! A forgó főmozgást mindig a marószerszám, az előtoló mellékmozgást vagy a munkadarab, vagy a szerszám végzi a CNC forgácsolást. A CNC forgácsolásnak két alapeljárása van: a palástmarás és a homlokmarás.Modern gépi technológiánknak és kiváló szakembereinknek köszönhetően akár a legbonyolultabb formájú munkadarabokat is le tudjuk gyártani korrekt CNC forgácsolási árakkal. CNC forgácsolással fémes anyagok és műanyag (plexi)  anyagok is megmunkálhatóak, alumínium szendvicspanel, tömör alumínium lemez, rézlemez, illetve tábla anyag. CNC forgácsolás árak miatt kérje kollégánk segítségét!

Alkatrészgyártást magas szinten az üzemünkben!  A modern gépparkunknak köszönhetően bonyolult alkatrészeket is magas színvonalon tudunk előállítani az alkatrészgyártást. CNC megmunkálással biztosítjuk az alkatrészek pontosságát. Műszaki rajz vagy modell alapján egyedi alkatrészgyártásának maximális pontossággal és mérési jegyzőkönyvvel. alkatrészek tervezése és előállítása nyers alapanyagokból, egyedi mechanikus szerkezeti megoldásokkal ellátott alkatrészek készítése, autó-motor alkatrészek fémes mechanikáinak készítése, CNC megmunkálás árak érdekelnék, kérje kollégánk segítségét!

 

CNC megmunkálás Budapesten új, hagyományos és CNC forgácsoló gépeinken nagy pontossággal, kiváló minőségben, a szerszámgyártást megrendelő igényeihez igazodva, rövid átfutási idővel történik. Forgácsoló üzemünk vállal CNC megmunkálási bérmunkákat és egyedi alkatrészek elkészítését is. CNC megmunkálás árak miatt vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot! Az alumínium megmunkálására való forgácsolási módszer a legjobb technika. A munkadarabok tengelyek, perselyek, hüvelyek és tárcsák, vagy ezekhez hasonló alakú munkadarabokat lehet előállítani az alumínium megmunkálási tevékenységnél. Alumínium megmunkálás árak miatt kérje kollégánk segítségét! Ha alumínium megmunkálás érdekelné, jöjjön be irodánkba hogy megbeszéljük az alumínium megmunkálás árakat!

Szerszámgyártás országosan  alumínium marási folyamatokkal! Kedvező szerszámgyártás árakat igényeljen kollégánktól! Több éves szakmai tapasztalatunk és modern gépparkunk biztosítja az alumínium marásban elvárt precíz munkát és kiváló minőséget. Cégünk képes teljesen lefedni a vevői igényeket az alumínium marástól a prototípuson keresztül szériagyártásig. Alumínium marás árak miatt kérje kollégánk segítségét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr1114669067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása