Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Homokszórás, homokfúvás és felülettisztítás érdekelné?

2019. február 28. - Spánik Zoltán

Homokszórás, homokszórás árak, homokfúvás, homokfúvás árak, mobil homokfúvás, felülettisztítás

 

A homokszórás technológiájának első hivatalos leírása Benjamin Chew Tilghman-től származik, aki 1870 október 18-án jegyeztette be a technológiát szabadalomként. A technológia során különböző, közel azonos szemcseméretű, szórható anyagokkal bombázzuk a kezelendő felületet a homokszórás területén. A szemcséket általában magas nyomású vízzel, levegővel, vagy centrifugával gyorsítjuk fel nagy sebességre a homokszórás tevékenységénél. Homokszórás árak miatt vegyék fel irodánkkal a kapcsolatot!


Manapság a legelterjedtebb homokfúvásos technológia a sűrített levegős homokszórás. Ebben az esetben, egy magas nyomású kompresszor segítségével juttatjuk a szemcséket a tisztítandó felületre a homokfúvás területénél. Homokszórás árak miatt vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot! A homok, egy hermetikusan lezárt tartályban van tárolva, ahonnan a kompresszor által keltett vákuumhatás kiszívja, majd egy szórópisztoly segítségével kijuttatja a kezelt felületre a homokfúvás szolgálatánál. Homokfúvás árak érdekelnék, kérjen cégünktől ajánlatot!
Kisebb tárgyak esetében a mobil homokfúvás egy szórószekrényben vagy szórókamrában történik. Ez azért fontos, hogy a mobil homokfúvás folyamat során a levegőbe kerülő szóróanyag és a kezelt felületről levált anyagi részecskék ne kerülhessenek a levegőbe. Homokfúvás árakat szeretne szerezni, kérjen irodánktól árajánlatot!

Épületek külső felújításakor gyakori probléma, hogy a régi kőburkolatokat, milyen módon tegyük ismét látványossá, tetszetőssé pont ezért találták ki a mobil homokfúvásos technikát. 


Másik lehetőség a kő felülettisztítása. A drótkefe, drótkorong, csiszolás és más manuális módszerek lassú és fáradságos munkával sem hoznak megfelelő eredményt nem úgy mint a felülettisztításos folyamat. Felülettisztítás miatt kérje kollégánk segítségét!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr5614659357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása