Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Könnyűszerkezetes házat keres?Hívjon minket!

2019. február 26. - Spánik Zoltán

A házfalakat a gyorsházak tervrajz alapján üzemünkben méreti kötöttségek nélkül - előre legyártjuk, így nem kell tartani attól, hogy az építés ideje alatta készházak  (amíg a fóliázott tetőszerkezet nem kerül rá) pl. egy eső miatt elázik - ellentétben a helyszínen szerelt változatokkal. Hossz toldott,  készház  szárított faanyaggal dolgozunk - ennek előnye, hogy nem vetemedik, nem csavarodik.Manapság egyre nagyobb figyelem és érdeklődés övezi a könnyűszerkezetes ház árak .

 

Akiknek nagyon fontos a természet óvása, a széndioxid kibocsátás csökkentése, azok jól gondolják, hogy a készházak  jó választás lehet, a fűtési és a meleg víz előállítási költségen is rengeteget lehet spórolni egy átlagos szigetelésű épülettel szemben. A passzívház legfőbb ismérve, hogy nagyon alacsony (15 kWh/m2/év) az energiaigénye.

 

Ez azt jelenti, hogy egy 100 m2-es ház éves fűtési költsége nem éri el a 20000 - 25000 Ft-ot megfelelő gépészeti megoldások mellett. Viszont az igazi készház árak  teljesen máshogy működik, mint egy gyorsház  jól szigetelt épület, egy ilyen ház már a tervezési szakaszban nagy a gyorsház árak  odafigyelést igényel.A könnyűszerkezetes ház rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, így a téglaházakhoz képest jóval alacsonyabb fűtési költséget eredményeznek. Emellett egy téglából felépített családi ház bruttó területével megegyező  a könnyűszerkezetes ház  hasznos lakótere is nagyobb - tehát egy minősített, jó minőségű könnyűszerkezetes házak  mindenképp jó választás! Jó tulajdonságaik és kedvező árfekvésük miatt hazánkban is egyre elterjedtebbek.A könnyűszerkezetes házak  építési módszer előre gyártott formáját kínáljuk Megrendelőinknek. Az építési mód neve: Készház. Egy családi ház kivitelezési ideje így határozottan gyorsabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr3214655421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása