Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Autófényezés , karosszéria javítás , miatt keressen minket!

2019. február 25. - Spánik Zoltán

Az így nyert sima felületre töltőalapozót kell felhordani, majd az autófényezés árak  száradás után megfelelő szemcsézetű csiszoló anyag használatával a felületet készre kell csiszolni. Szín beazonosítás és lekeverés után szín ellenőrzése majd a kimaszkolt elemek fényezése követi. Aláfújó takaró szín, két réteg bázis szín, majd  az autófényezés Budapest két réteg lakk zárja a felületet.

 

A tökéletes száradást a fényező kabin 60 °C-ra való felfűtésével érjük el. A fényezett felületek polírozása, polírozás előtt  a karosszéria lakatos árak egyéb részek maszkolását kell alkalmazni.Feladatok során, a javítás kezdete előtt gondoskodni kel a gépkocsi rögzítéséről, felmérni a sérülést, megtervezi a javítás folyamatát. A karosszéria javítás árak  nem igénylő elemeknek és az autó elektromos rendszerének megfelelő védelmet kel biztosítani. Lebontani-visszaépíteni a kárpitokat, karosszéria elemeket és egyéb szerelvényeket. Eltávolítani a  karosszéria javítás  akadályozó elemeket, a díszítő elemeket, tükröket leszerelni, kárpitot ki-be szerelni , szőnyeget, belső burkolatot ki-be szerelni, ajtótartozékokat cserélni mint : vízlehúzó, kilincs, visszapillantó tükrök, központi zárak, ablakemelő.

 

A fényezés az előbbiek elvégzésével lesz garantáltan eredményes.A karambolozott gépkocsi a karosszéria lakatos  sérülésétől függően, biztonságtechnikai berendezéseket mint légzsák, övfeszítő, biztonsági öv stb. fényszórót cserélünk ki. Az elején  a karosszéria javítás Budapest károsodott autók javítása során a hűtőket, a légkondicionáló berendezést, szélvédő üveget, első futóművet, hátsó futóművet javítjuk, illetve cseréljük ki.Teljes elemet, vagy rész elemet (spot fényezés). A részelem autófényezést csak a karosszéria elem szélén, sarkán célszerű elvégezni a belefújt ködhatár mérete miatt.Rozsda eltávolítása után, a tiszta fémfelületekre foszforsavas alapozót kell felhordani. Műanyag felület esetén lúgos vizes lemosást alkalmazni, az autófényezés  műanyag hőkezelését (temperálás), műanyag alapozást kell végezni, ki telő anyag felhordása előtt a tapadás érdekében előcsiszolni. Javított felületre üvegszál az autó fényezés  erősítésű poliészter kittet ,majd finomabb szemcsézetü műanyagra használatos kittel tölti ki az egyenetlen felületet.

 

A felület síkba csiszolása után egyenetlenséget, karcmentességet ellenőrizni kell.Teljes elemet, vagy rész elemet (spot fényezés). A részelem autófényezést csak a karosszéria elem szélén, sarkán célszerű elvégezni a belefújt ködhatár mérete miatt.Rozsda eltávolítása után, a tiszta fémfelületekre foszforsavas alapozót kell felhordani. Műanyag felület esetén lúgos vizes lemosást alkalmazni, az autófényezés  műanyag hőkezelését (temperálás), műanyag alapozást kell végezni, ki telő anyag felhordása előtt a tapadás érdekében előcsiszolni. Javított felületre üvegszál az autó fényezés  erősítésű poliészter kittet ,majd finomabb szemcsézetü műanyagra használatos kittel tölti ki az egyenetlen felületet. A felület síkba csiszolása után egyenetlenséget, karcmentességet ellenőrizni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr714653357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása