Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Klíma, klíma akció, klímaszerelés, kedvező árakon!

2019. február 22. - Spánik Zoltán

Egyrészt csak enyhe időben a klímaszerelés Budapest  (általában +5 Celsius fokig) alkalmasak fűtésre, ha ennél hidegebb van, drasztikusan romlik a teljesítményük. Másrészt a villanyszámlánk láttán is felmerülne egy enyhébb stroke esélye.A mai,klímaszerelés árak  korszerű klímák már egytől egyig a hatékonyabb és energiatakarékosabb inverteres technológiával készülnek. Vagyis, ha most adjuk a fejünket klímavásárlásra, biztosak lehetünk benne, hogy készülékünk fűtésre is alkalmas.

 

Ezek a klímák már szélesebb hűtési és fűtési tartományt eredményeznek, a klíma karbantartás  hőmérséklettartásuk kifinomultabb és üzemeltetési költségük is jelentősen alacsonyabb.Az új generációs klímák hidegebb időben is alkalmasak a fűtésre (akár -10, -15, -20 Celsius fokig), és nem utolsó szempont, hogy a klíma telepítés  jóval csendesebbek.Úgy, hogy egy modern klímaberendezés a hagyományos fűtőtestekkel szemben hőszivattyús elven működik, vagyis a klíma tisztítás  fűtés üzemmódban a kompresszora segítségével a külső levegőből nyer energiát, ezt juttatja a lakásba a klíma beépítés  és használja fel fűtésre. Tehát nem elektromos árammal fűt, az áram itt  a klíma felmérés csupán a hő szállítását végzi, ami jóval nagyobb hatékonyságot eredményez.A hőszivattyú hatásfokát az  érték jelzi.A klíma telepítés megválasztás során rengeteg szempontot figyelembe kell venni.

 

Többek között a klíma akció  hűtendő helyiségek számát a szobák nagyságát, a nyílászárók által elfoglalt felületet,az épület szerkezetét, a szigetelés fajtáját, a bútorok elhelyezkedését, a  klíma árak kültéri egység felszerelésének lehetőségeit, a csővezetékek elvezetésének lehetőségeit is.Azt a helyiséget, amit klímával szeretnénk hűteni, nagyon sok tényező befolyásolhatja. A klímával való fűtés egyre inkább terjed a klíma Budapest  hazánkban, de a hallatára még mindig sokan felkapjuk a fejünket. Lehet, hogy megnyugtató és biztonságot adó számunkra a tudat, hogy az otthonunkban található klímaberendezés fűtés funkcióval is rendelkezik, de a villanyszámlára gondolva úgy vagyunk vele, hogy legfeljebb az Armageddon esetén kapcsoljuk be.Ez így a klímaszerelés van, de mivel ezek a berendezések egészen más működési elven alapulnak, nem igazán gazdaságosak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr6414642664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása