Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Lakóautó bérlés, lakóbusz bérlés verhetetlen árakon!

2019. február 19. - Spánik Zoltán

Lakóautó bérlés, lakókocsi bérlés, lakóautó kölcsönzés,lakókocsi kölcsönzés! 

 

Kívülről diszkrét a lakóautó bérlés  feltűnésmentes járgányt akartak viszontlátni, amiről első látásra nem ordít, hogy laknak benne, tehát érdemes legyen feltörni, belül pedig egyszerű, szellős, nem túl zsúfolt négykerekű kégli szerepelt az ütemtervben. A Debella nevet kapó, a lakókocsi bérlés ágy, konyha, tároló szekrény hármas uralta átmeneti kvártély mindenben megfelelt az elvártaknak.A buszokban a lakóautó bérlés árak  számos kisebb nagyobb szekrény áll rendelkezésre, a különféle ruhaneműk és egyebek tárolására. A fürdő-wc blokkot folyosó, vagy zuhanykabin választja el egymástól.

 

A tisztálkodáshoz és szépítkezéshez szükséges kellékeknek itt is zárt tároló a lakókocsi bérlés árak  szekrényeket találhatunk, valamint hálózati csatlakozóaljzatot hajszárítónak, villanyborotvának. A zuhanyozáshoz szükséges melegvíz ellátását a 600 literes ivóvíztartályból a tízliteres gázboiler biztosítja, mely 50-70 OC-ra fűti fel a vizet. Az elhasznált víz 600 literes szennyvíztartályban gyűlik össze. A teljes kényelemhez a lakóautó kölcsönzés  hozzátartozik a konyha praktikus kialakítása is. Az edények és egyéb konyhai felszerelések részére számos szekrény található, de a lakókocsi bérlés  az élelmiszereknek is megvan a helyük. A konyhapultba a lakóautó kölcsönzés árak  hálózati csatlakozóaljzat került beépítésre, a lakókocsi kölcsönzés  konyhai kisgépek áramellátása céljából.

 

A hűtendő ételek és italok tárolására a beépített, biztonsági ajtózárral ellátott 120 literes hűtő szolgál, mely működik akkumulátorról, külső áramforrással és gázzal is. Az ételeket két égőfejes inox rozsdamentes a lakóbusz bérlés beépített gáztűzhelyen készíthetjük el. A mosogatást úgyszintén inox rozsdamentes acél, keverőcsappal ellátott mosogatóban lehet a lakó autó bérlés  elvégezni. Az elhasznált víz a lakóbusz bérlés árak  600 literes szennyvíztartályban gyűlik össze.A buszaink felszereltségéhez tartoznak étkezőasztalok illetve székek a családias hangulathoz. Lehetőségük van a lakókocsi kölcsönzés  bérlőknek például egy esti grill party, vagy bográcsozás közepette kényelembe helyezni magukat. Van lehetőségünk napozó ágyak illetve kerékpárok bérlésére is ezekkel a lakóbusz kölcsönzés  lehetőségekkel a család, csapat igazán otthon érezheti magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr2414635878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása