Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Masszázs, masszőr Budapest központjában!

2019. január 30. - Spánik Zoltán

Masszázs, masszázs Budapest, masszázs 9.kerület, masszőr, masszőr Budapest, masszőr 9.kerület, svéd masszázs Budapest, sport masszázs Budapest, manuálterápia Budapest

 

A manuálterápia Budapesti központunkban a sérülések, gyulladások, degeneratív elváltozások esetén kialakuló izületi mozgásbeszűkülések kezelésére szolgál. A mozgásrendszer visszafordítható funkciózavarainak felismerését és gyógyítását szolgálja, speciális diagnosztikai és terápiás fogásokkal, amit a manuálterápia Budapesti szalonunkban végzünk.

A sport masszázs Budapesti szalonunkban az izomzat regeneráló, illetve sérülések megelőzését szolgáló masszázs.  Igényhez mérten történik az ideje, figyelembe véve a sportoló személy izomzatát, állapotát, azonban a svéd masszázsnál jellemzően rövidebb ideig tart ezért is ajánljuk a sport masszázs Budapesti szalonunkat!

Masszázs Budapesten és masszázs 9.kerületben meglel minket, ha szüksége lenne ránk!

Nyugodt környezetben, kényelmes masszázs ágyon végzem a masszázst, amihez vegyszermentes sajtolással készült 100%-os kókuszolajat használok, melynek magas antioxidáns tartalma feszessé, puhává varázsolja a bőrt, emellett nem tömíti el a pórusokat, antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. A masszázs Budapesti szalonunkba kérjen időpontot!  Az izmok tökéletes kilazításához egy speciális masszázs gépet használok, mely képes a legmélyebb izomrétegekbe is eljutni. A masszázs során kiemelten figyelek a stressz pontokra, ahol az összecsomósodott és letapadt izomköteget alaposan átgyúrom. Masszázs 9.kerületi irodánkba jöjjön be ha fájna a háta.

Masszőr Budapesten és masszőr 9.kerületben vállalja a nehezebb, problémásabb eseteket is!

A svéd masszázs Budapest területén kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési módszer amit a masszőr sajátít el. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít fel a masszőr, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A svéd masszázs Budapesten ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzem. Az éppen nem kezelt testrészeket lefedi a masszőr. A vendég jellemzően speciális masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül, miközben a masszőr Budapesti kollégánk végzi a folyamatot!

Masszőr 9.kerületi kollégánk várja hívását, hogy eltudjon kezdeni segíteni Önnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr3214598132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása