Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Masszázs Budapest és masszőr Budapest területén várja hívását!

2018. december 19. - Spánik Zoltán

Bagóczki Teréz vagyok, szakképzett masszőr Budapest környékén. Tíz éve foglalkozom fizikai közérzet javító tevékenységgel, így masszázs Budapest, valamint pedikűr Budapest manikűrrel és manuálterápia Budapesti szalonomban.

Svéd masszázs Budapest környékén korrekt áron várja leendő hátfájós ügyfeleit!

Nemrégiben megkérdezték tőlem: miért is hoztam létre a masszázs 9.kerületi szalonunkat? Azt kell mondjam, mindig is segíteni szerettem volna az embereknek a problémáiknak így a masszőr 9.kerületi tanfolyamot el is végeztem egyből. Egyszerűen örömmel tölt el az, hogy adhatok, hogy szó szerint a kezem alatt gyógyulnak az emberek, hogy segíthetek enyhíteni a fájdalmaikat vagy csak épp a mindennapokból kizökkenve a manuálterápia 9.kerületi szolgálatommal relaxálva töltődnek fel nálam. Pedikűr 9.kerületi tevékenységemet bárki igénybe veheti, ha éppen begyulladt volna a körme. Svéd masszázs 9.kerület központjában fellelheti szalonunkat, ha egy pihentető szolgáltatást várna.

masszazs_budapest.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr514500750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása