Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Raktártechnika, lemezpolcos állványrendszer és állványrendszer miatt hívjon fel minket!

2018. december 18. - Spánik Zoltán

A soros raktártechnika folyamatához számos kiegészítő tartozik: oszlopvédő, keretvédő, polcpanel, kereszttartó, túltolás-gátló stb.

A bejárható vagy átjárható raktártechnika a tömbösen tárolt rakatok szolgálatánál használt lemezpolcos állványrendszer a megoldás. . Ezen  lemezpolcos állványrendszerek tulajdonsága, hogy kis alapterületű raktárakban, nagy rakatmennyiség tárolása is lehetséges egy kiszolgáló folyosóval. Állványrendszer miatt hívjon fel minket!

A bejárható állvány ki- és betárolási oldala ugyan olyan, míg az átjárható állványrendszer esetén a tároló csatorna egyik oldalán történik a betárolás, a másik oldalán pedig a kitárolás.

A raklapos állványrendszerek teljesítése igen széleskörű, köszönhetően annak, hogy az oszlopok és tartó gerendák méretét és teherbírását az egyedi igényeknek megfelelően lehet gyártani, valamint számos kiegészítővel bővíthetőek. Raklapos állványrendszerek miatt hívjanak fel minket!

Az állványrendszerek tartalmaznak oszlopokat, ferde- és egyenes merevítő pálcákat, valamint fém talpakat melyek segítségével alapcsavarral a talajhoz kell szerelni az állványt. Standard EUR raklapnál az raktári polcrendszerek mélysége 1000-1100 mm. A raklapos állványok magassága a tárolni kívánt dolgok magasságától illetve a tárolási szintek számától függ. Raklapos állványok miatt hívjanak fel minket!

Egy szinten minden esetben 2 darab tartógerenda kell, melyekre a raklapos állványok felhelyezése történik. A tartógerenda nagysága a raktári polcrendszernél jellemzően 1800 és 2700 mm standard EUR raklap esetén. Ezen kívül sokféle gyártási hossz vásárolható, igénytől függően a raktári polcrendszereknél. A raktári polcok teherbírása széles palettájú, egészen a 100-200 kg-os rakat tömegtől a 2000 kg-os rakat tömegig. A raktári polcok teherbírása függ az anyagvastagságtól és a gerenda szélességétől is. Állvány építés érdekelné, hogy milyen formában halad a folyamat, akkor jöjjön be hozzánk!

A soros raklaptároló állványok számos kiegészítő kapcsolódik: oszlopvédő, keretvédő, polcpanel, kereszttartó, túltolás-gátló stb. Raklaptároló állványok miatt kérjen kalkulációt!A tartóoszlopok speciális kialakításuk révén lehetővé teszik a több emeletes állvány építés  kialakítását a standard elemek felhasználásával, a helyiség így akár a tetőig kihasználható. Állvány kölcsönzés miatt kérjen kalkulációt!

Az állványrendszerek két fő részből állnak: állványkeret és tartógerenda. Állvány bérlésben tudunk segíteni számára

Állvány kölcsönzés miatt keressen fel minket! 

Soros raklapos állványok a legkeresettebbek. Ha állvány bérlés érdekelné kérdezze meg alkalmazottunkat!
A raklapos állványrendszerek olyan hagyományosnak említhető raklaptároló polcok, melyek raklapon tárolt áruk elhelyezésére szolgálnak.  A tökéletes stabilitás érdekében és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően a soros raklapos állványokba minimum 2 darab gerenda-szint kell. Állvány bérléssel foglalkozó irodánk várja ajánlat kérését.

raklapos_allvany.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr814498094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása