Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás miatt keressen fel minket!

2018. november 16. - Spánik Zoltán

A közös folyamatba akar energiát fektetni, és tudatosan élvezi  könyvelőtől kapható, pénzügyi stabilitást segítő útmutatásokat. Ezt nem csak mondjuk, hanem bizonyítjuk is a könyvelőiroda területünk által használt rendszerrel. Azonban nagyon fontos, hogy a közös rendszer használat akkor valósítható meg, ha az ügyfelünk is aktívan közreműködik a könyvelésben. Ezzel időt és pénzt is spórolunk egymásnak ha jobban után nézz a könyvelés áraknak is!

A modern könyvelő irodai módszerek együttes alkalmazásával a könyvelés új szintre nőheti ki magát. Az a megrendelő, aki nyitott rá, szakíthat számos olyan bérszámfejtési hagyománnyal, amit csak nyűgnek, vagy felesleges költségnek érez!

Szükségtelen személyesen elvinni a számlákat a bérszámfejtés Budapesti címünkre, Nem szükséges feltétlenül papíron kiállítani a számlákat, és postázni azokat a távoli  megrendelőknek  bérszámfejtés kiszervezéséhez.

Nem kell kétszeresen dolgozni a beérkező befizetésekkel — egyszer a teljesítés, egyszer pedig a bérszámfejtés árak miatt.

Biztosan ismeri azokat a könyvelőprogramokat, amik csakis az adótanácsadó saját számítógépén érhetőek el. Nos a helyzet az hogy a mi adótanácsadásunk nem ilyen programmal dolgozunk.

Adótanácsadás Budapest területén, korrekt munkavégzéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr6314376491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása