Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Autómentés Tolna megyében éjjel nappal!

2018. szeptember 03. - Spánik Zoltán

AUTÓMENTÉS CSONGÁRD MEGYE,AUTÓMENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE,AUTÓMENTÉS TOLNA MEGYE,MŰSZAKI MENTÉSBALESETI MENTÉS HÍVJON MINKET BÁTRAN!

Nyaralás előtt induláskor feltétlenül nézzük át a járművet, hogy minden felszerelés a kocsinkba tartsunk, amire egy esetleges lerobbanás alkalmával szükségünk lehetne ha baleseti mentésre kerülne a sor!

- A vonószem csatlakozási részeinek fedele többféle lehetséges módón létezik, amelyeket különböző módon kell megszerelni a műszaki mentésnél:

A horgonnyos változatot egy pénzérmét vagy hasonló tárgyat a horonyba téve lehet kinyitni. Ezután fordítsa ki teljesen a takaró részt, és távolítsa el a fedelét. Autómentés CSONGÁRD megye területén bármikor.

- A következő változat egy jelöléssel szolgál az egyik oldalán vagy az egyik részeként. Nyomja meg a kezével a jelölést, és ezzel egyidejűleg hajtsa ki az ellenkező peremet egy pénzdarab segítségével - a fedél a tengelye körül elfordul és eltávolítható. Csavarozza a vonószemet vízszintesen a végéig. Csavarja be pontosan a vonószemet a kerékkulcs lehetőségével. Használat után, csavarja ki a vonószemet, és tegye vissza a megfelelő helyre. Fejezze be a fedél vissza szerelését a hátsó részére is. Autómentés Bács-kiskun megye területén hívható.

 

Az egyik fontos elem, hogy legyen vontatókötelünk, ha nincs, azonnal rendeljünk egyet. Célszerű még megfigyelni napfényben, nyugodt körülmények között, hogy hol kell rögzíteni elöl és hátul, hogy ne este, hóesésben matassunk idegesen a szóban forgó részek után. Tartsunk a kocsinkban szerszámokat, vontatókötél felhelyezésekor például kifejezetten praktikus lehet. Nem lesz koszos a kezünk, és még a nagy hidegben melege is lesz. Legyen nálunk mindig fény forrás is, valamint betárazhatunk téli ablakmosó szeszből is, ebből ugyanis lényegesen több fogy a hidegben, mint nyáron. Egyszerűen felrakható, ha nincs beálló helyünk, óvja kocsinkat a csapadéktól és a fagy sem éri közvetlenül az autó felületét.Autómentés Tolna megye területén amikor csak szeretné.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr7414219535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása