Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Baleseti mentés miatt a legjobb céget hívja!

2018. augusztus 14. - Spánik Zoltán

AUTÓMENTŐ, MŰSZAKI MENTÉS, BALESETI MENTÉS, AUTÓSZÁLLÍTÁS, AUTÓMENTÉS KÜLFÖLDÖN, AUTÓMENTÉS BUDAPEST, AUTÓMENTÉS ÁRAK, AUTÓMENTŐ, MŰSZAKI MENTÉS ÁRAK, MŰSZAKI MENTÉS BUDAPEST, BALESETI MENTÉS BUDAPEST, BALESETI MENTÉS ÁRAK,MENTÉS BUDAPEST, GÉPKOCSI NYITÁS MINDENRE TALÁLUNK MEGOLDÁST!

Vállalkozásunk a nap 24 órájában tárcsázható autómentés miatt! Főtevékenységünk az autómentés Budapest részén és ország bármelyik részén, amelyben már több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk! Autómentőink teljes mértékű körültekintéssel járnak el megóvva a jármüveket a további sérülésektől.
Szerszámaink és autószállításra használt gépparkunk folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, amellyel igyekszünk megfelelni az állandó változó fuvarfeladatoknak. Pl: lapos, alacsony gépkocsikhoz („leültetett” vagy sportkocsik), kerék vagy gumi hibás járművek mentésére billenő, alacsony platós mentő járművel érkezünk.

Minden szakemberünk nagyon jó kommunikációs képességű, több éves tapasztalattal rendelkező, profi kollégáink. Szakembereink az összes járműre érvényes jogosítványokkal, valamint a kiegészítő vizsgákkal (pl: GKI) is rendelkeznek. Minden műszaki mentésre tudásuk legjavát kínáljuk.

Irodánk vízhangja kiváló, ügyfeleink sok év múltán is elégedetten nyilatkoznak rólunk. Mindezek tudatában a szolgálatban lévő alkalmazottunk kiválasztja - az Önök által nyújtott információk alapján – a legmegfelelőbb baleseti mentést, ami nagyon rövid időn belül indul a megadott címre. Mindenre tudunk lehetőséget adni, azonban ennek érdekében fontos  a megfelelő információ közlése ami az autómentés külföldön lévő tevékenységre is megfigyelhető. Mert ez megkönnyíti az autómentés árak közlését is ha pontosan tudjuk hogy mekkora a gond! A műszaki mentés Budapesti területen történik a további kérdések pontos tisztázása, miután szakemberünk megállapította a meghibásodás pontos okát (amennyiben ez a helyszínen megvizsgálható). Lehetnek azonban olyan károsodások, melyet a címen nem is lehet pontosan meghatározni, mert ahhoz különleges műszerre van szükség. Ilyenkor szakmai alkalmazottunk megpróbálja a legoptimálisabb megoldási tervet elhelyezni, és a helyszínen az Ön igénye alapján alakul ki a konszenzus.


Nevezetesen: vagy egy –a közelben levő - non-stop szervizbe kerül a műszaki hibás gépjármű, ahol azonnal hozzákezdenek a megvizsgálásához, vagy ha a javítás vagy az anyagbeszerzés hosszadalmasabb, akkor az eredeti úti célhoz, vagy annak közelében levő szervizbe rakatjuk be. vagy ahova ügyfelünk kéri.

Az műszaki mentés árak kijelentésekor során potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki hiba ami felszokott merülni. Mivel a segítség kérés itt a legkörülményesebb, a körülmények itt a legproblémásabbak, ezért próbálunk segíteni, mi a teendő baleset, vagy műszaki hiba esetén ahhoz hogy a baleseti mentést meg tudjuk kezdeni.
Leállósávnak az út szélén külön kijelölt részt hívunk, amelyet folyamatos fehér vonal a jelzése. A leállósávot csak rendkívüli meghíbásodáskor, és vészhelyzetben használhatják az autósok. A leállósáv az egyik legveszélyesebb helyszín, semmilyen járműnek nincs ott helye, kivéve a műszaki hiba vagy egyéb ok (pl:rosszullét) miatt leállított járűvet.

Ha nincs más lehetőség, nem tud a járművel pihenőhelyen, vagy benzinkútig elvitettni, viszont mindenképpen le kell állni az autópályán a leállósávban, érdemes néhány szabályt megcsinálni


Ne ácsorogjon még pár percig se  abban a szelvényben amelyben az autók közlekednek, úgy szálljanak ki az autóból, hogy ne ijesszék meg az elhaladó járműveket. Fontos, hogy ne csak az autót lássák, hordjon láthatósági ruházatot  még a baleseti mentés Budapesti területen is. A gépkocsi többi utasa legjobb, ha a szalagkorláton kívül várakozik, ajánlott kiszállni a járműből.

Haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot autómentő vállalkozással (hívja telefonszámunkat) ha nincs mobiltelefon, akkor az autópályákon megtalálható segélyhívót vegye igénybe, és azért egyeztesse le a baleseti mentés árakat az alkalmazottunkkal. Az autómentőnek szüksége lesz a pontos tartózkodási helyszínre, ahhoz hogy megkezdhesse a műszaki mentés szolgáltatást addig ne is hívjon miket mentés árak miatt, ameddig nem derítette ki, hogy pontosan hol is van.
Mentés Budapesten vagy akár ha gépkocsi nyitás miatt keresne minket nyugodtan, tárcsázza a számunkat!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr3014179957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása