Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Ha földmunkagépet keress tudja hogy kit kell hívnia!

2018. augusztus 09. - Spánik Zoltán

GÉPI FÖLDMUNKA, TEREPRENDEZÉS, FÖLDMUNKAGÉP, BOBCAT, GÉPSZÁLLÍTÁS HÍVJA FEL IRODÁNKAT AZ ÁRAK MIATT!

 

Sok kert kis kerttel rendelkezik, ahol a mechanikai  tereprendezés csak manuális erővel vagy kis földmunkagéppel valósítható meg. Az is előfordulhat hogy a kert ugyan nagy, de a kertbe való bejutás a normál méretű földmunkagépekkel nem kivtelezhető. A manuális folyamat ilyen esetekben sokkal költségesebbek, és kevésbé hatékony mint egy kis földmunkagép bérlése. Üzletünk egy Bobcat Mt 50-es kis  gépi földmunka eszközzel rendelkezik, ami ezeknek a területeknek a gépi segétkezését teszi lehetővé a tereprendezéskor.

Az eszköz nagysága minimum fele egy nagyobb méretű a más gépekkel összehasonlított Bobcatnek. Minden napi csak nagyon kemény talajon, vagy nagy súly emelésénél jelenkezik ez a hiba. A Bobcat Mt 50-es kis  gépi földmunka hatalmas jótulajdonsága, hogy gumiláncos meghajtással tudják megoldani, ami laza, vagy megázott talajon is tud kieléígítő munkát végezni, szemben egy Avant kis földmunkagép gumikerekes meghajtásával. Kis nagyságának és láncos meghajtás érdekében a talajszelvényt kisebb mértékben tömöríti a nehezebb Bobcateknél. A túlságosan összesűrített föld rontja a megfelelő vízháztartást, és a növények gyökérzetének is jelentősebb hibák merülhetnek fel a tereprendezés során

gépszállítási munkafolyamatainkat is sokan szokták megrendelni vagy akár megvenni akár legyen szó bobcatről vagy bármilyen eszközről, akár centiről-centire kitudja magát csúsztatni egy nagy szűk területről is szemben egy csukló kormányzású eszközzel. Ezenkívül akár önmagában is hátra fele előre fele vagy akár megfordulni is tudd, ami csak kicsivel igényel nagyobb területet mint a teljes gép hossza ezért is szokták tőlünk annyian rendelni a bobcat gépszállítását.. Nagy előnye még a kabinos járművekkel szemben, hogy mivel a vezető a gép mögött áll ezért könnyedén tud kézi munkavégzésbe cserélni, majd folytatni a munkát.



Gépi földmunka mert ezzel is foglalkozik cégünk és pont ezért szeretnek minket a legtöbben:
Tereprendezés, föld és murvaterítés, árokásás, pincetömb kiemelés, bontás mindenféle gépi  földmunka gyors, pontos és szakma tudással megcsinálását vállaljuk munkagépeinkkel és megbízható szakmai résszel. A gépi földmunka esetében a legtöbbszőr igénybe vett járműveinket gépszállítással a megrendelő pontos címére tudjuk eljuttatni rövid határidőn belűl. Ha a gépi földmunka szerkezetünket szeretné igénybe venni vagy akár bobcatet szeretne bérelni vagy csak lenne egy gépe amir gépszállítást szeretne igénybe venni ne habozzon kérjen tőlünk ajánlatot!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr7414171319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása