Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Válogasson kedvére a kedvenc szauna kályhák között!

2018. július 19. - Spánik Zoltán

INFRA SZAUNASZAUNA KÁLYHÁK ÁRAK MIATT KERESSE KATALÓGUSUNKAT!

 

A hatásosabb súly csökkentést szeretne keresse az infra szauna berendezésünket!

Nagyon sok személynek kevés vagy talán nincs is ideje egy kellemes, sokszor pedig jót tenne a szervezetnek egy méregtelenítő kúra. Ebben tudunk mi ajánlatot adni azon személyeknek kiknek pörgősebb az életvitele.
Félre értés ne is jusson eszébe , a kíméletesebb infra szauna  eszközről, de a tiszta, modern és nyitottabb kabinjaink segítségével érjük el, ott ahol az idő kevés, ill. a design és a higiénia fontos. Infra szauna tárgyainkat igyekszünk nyitottá tenni, hogy a hasznosan eltöltött infra használat ne csak egy zárt berendezésben történjen, hanem része legyen otthonunk teljes környezete, a lélek felszabadulásában.

Az  infra szauna 35-45°-os melegsége könnyebben teszi megfelelőbbé a bőrünknek, kevésbé terheli az emberi szervezetet, valamint méregtelenítő hatása is nagyobb, mint a hagyományos finn szaunának, amely a levegőt melegíti fel 70-90°-ra.

Az infra szauna tárgyaknál az infravörös fénytől lesz melegünk, melynek hatása a bőr legaljára is vagy is a  rétegeibe is eljut, és így nem a levegőt, hanem közvetlenül a testünket melegíti fel.

Nagyon kellemes diétára, súlycsökkentésére, csak számos dolgot meg kell tanulunk a használatáról..

A méregtelenítés súlycsökkenéssel összekapcsolva csak akkor lesz hatásos, ha rengeteg folyadékkal (tiszta vízzel) kimossuk a szervezetből a káros anyagokat, hogy azok többé ne okozhassanak problémát az emberi testnek.

Akiknek tetszik a  szaunázás, mindenki kijelentette ezen a kifejezésen, hogy a szaunázás lényegesen javítja a közérzetüket, ezért fáradt és elcsigázott állapotban is örömmel sietnek szaunázni. Már  több százéve  szaunázó országok még azt is megemlítik, hogy a szauna fürdőben testük sokkal tisztább lesz, mintha csak egy egyszerű kádban fürdenének meg.

 

Az emberi bőrre számos jótékony hatással bír ezaz eszköz, ezek közül leginkább azt érdemes kiemelnünk, hogy a szabályoknak megfelelő szaunázással az emberi szervezet hő szabályozó rendszerét eddzük folyamatosan, és ezáltal testünk ellenálló képessége növekszik.

 

Nálunk felfedezhetőek  kölömbözű villannyal, gáz- vagy fafűtéses szauna kályhák is. A szaunázás idejekor a melegítő fűtőberendezésének felső eszközében elhelyezett forró kövekre kevés vizet löttyintenek azok akik használják a berendezést, melynek hatására a száraz, forró párába hirtelen belépő gőz fejti ki az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását.

 

Nem szabad elfeljtetünk a szauna kályhákkal kapcsolatban, hogy a hevítő fűtőberendezés mindenképpen zárt térben, akár a szabad természetben álló épületben, vagy akár egy más rendeltetésű épület valamelyik részében legyen. Szauna kályhák árai miatt  hívja fel cégüket!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr4614123089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása