Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Itt a nyár béreljen lakóautót!

2018. július 15. - Spánik Zoltán

LAKÓAUTÓ BÉRLÉS, LAKÓKOCSI BÉRLÉS MERT NÁLUNK VANNAK A LEGJOBB ÁRAK!

Irodánk egy családi hobbiból nőtte ki magát több évtizede. 2008 óta hódolunk ennek az üdülési formának, és a lehetőséget meglátva elkezdtünk lakóautó kiadással foglalkozni, melynek része a lakóautó bérlés tevékenység.

Alapjáraton családi vállalkozásnak mondhatjuk magunkat, mivel közel áll a szívünkhöz, a lakóautózás, fontosnak tartjuk, hogy bérlőinknek is át tudjuk adni sok éves utazási tapasztalatainkat, amit üdüléseik során mi is kipróbáltunk egy két lakóautó bérléses technikát. Szerintünk a lakóautózás pont azt adta, amire mindenkinek kellene : a turizmus embertömegétől való távolmaradást, az otthon érzete környezetet és a színtiszta kikapcsolódást. Fedezze fel a lakóautó bérlés  részleget !

Gyors haladásunk annak is mondhatnánk, hogy az időközben kialakult gazdasági válság hatására egyre inkább előtérbe kerültek a költséghatékony nyaralási lehetőségek, melyek főleg a családosok számára jelent gazdaságos, megfizethető élményt. Lakó járműveink minőségi felszereltsége kiemelkedő a hazai piacon, a „PRÉMIUM” elnevezés is innen származik.Részünkre fontos a komfort, kényelem, elegancia minőség bíztosítása ezértt is ha többet akarna megtudni a a lakóautó bérlés  szolgáltatásunkról hívjon minket!

A lakóautókat kialakításuk, és ezzel együtt az utazó, és alvóhelyek száma szerint is  szokták kivenni. Szerethetőbbek az úgynevezett alvós lakó járművek, ahol a vezetőfülke fölött egy hatalmas hálófülke van kialakítva. Ez egy nagyon praktikus választás, viszont az autó magasságát hátrányosan befolyásolja. A fekvős lakóautókban általában 5-6 személy elfér, és ugyanennyi hálóhely van kialakítva benne. A másik választás a félintegrált lakó jármű ahol az alacsonyabb felépítmény miatt kisebb fogyasztással, és kedvezőbb menettulajdonságokkal rendelkezik a lakóautó, viszont általában 4 személy részére nyújt szállást, bár néhány típusban akár 6 fő is utazhat. A lakóautókat felszereltségük szerint is meg szoktuk figyelni, mint "prémium", esetenként "prémium plussz" kategóriás lakóautók. A kategóriába sorolásnál legelösszőr döntő a lakóautó életkora, állapota, valamint a felszereltsége.

Alapítóink egy családi hobbiból nőtte ki magát több év leforgása alatt. 2008 óta hódolunk ennek az üdülési formának, és a lehetőséget meglátva elkezdtünk lakóautó kiadással foglalkozni, melynek része a lakókocsi bérlés szolgáltatás.

 

Legelösszőr magán vállalkozásnak tartjuk magunkat, mivel közel áll a szívünkhöz, a lakóautózás, fontosnak tartjuk, hogy bérlőinknek is át tudjuk adni sok éves utazási tapasztalatainkat, amit üdüléseik során hasznosíthatnak. Részünkre a lakóautózás pont azt a reményt biztosította, amire szükségünk volt: a turizmus embertömegétől való távolmaradást, az otthon érzete környezetet és a színtiszta pihenést. Ismerje meg a lakókocsi bérlés tevékenységünket !

 

Gyors fejlődésünk ezért isalakult meg, hogy az időközben kialakult gazdasági válság hatására egyre inkább előtérbe kerültek a sokkal olcsóbb nyaralási lehetőségek, melyek főleg a családosok számára jelent gazdaságos, megfizethető élményt. Lakó jármüveink minőségi felszereltsége kiemelkedő a hazai piacon, a „PRÉMIUM” elnevezés is innen ered.Tudjon meg többet a lakókocsi bérlés szolgáltatásunkról!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr9014114855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása