Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Magyar technológiás falszigetelés

2018. május 25. - Spánik Zoltán

Szabadalmaztatott magyar technológia - ez az utólagos falszigetelés!

Cégünk büszkesége, amelynek szakmai megnevezése az utólagos falszigetelés egy ízig-vérig magyar találmány, ráadásul szabadalom védi. Ennek a falszigetelés technológiának annyi a lényege, hogy a felszálló nedvesség útjába inox és enyhén bordázott acéllemezt préselünk be a fugába, ami így akadályt képez a felszálló nedvesség előtt. Szóval teljesen bátran kijelenthető, hogy a cégünk által végzett utólagos vízszigetelés „örök időkre” megoldja a falvizesedés problémáját. Az acéllemez-alásajtolásos falszigetelés technológiája biztonságos, ráadásképp garantáltan hatásos is. Segítségünkkel otthona és egészsége is biztonságban maradhat! 

Még az utólagos falszigetelések alkalmával is előttünk a lehetőség, hogy acéllemezeket helyezzünk el a falakban, azért, hogy ezeket szárazon tarthassuk. A lemezeket lyukacsos és tömör téglafalakba egyaránt utólagosan is be lehet építeni a szigetelő rétegek közé.

Vízszigetelés és utólagos falszigetelés, hogy ne legyen többé gondja a penészes fallal, falvizesedéssel, salétromosodással! Szabadalmaztatott, megbízható magyar technológia.

Itt van tehát az ideje az utólagos falszigetelésnek! A falak vizesedése komoly károkat tud okozni a lakás szerkezetében és egészségünkben is. A penészes falú lakásban élőknél idővel sajnos légúti megbetegedések (asztma, allergia stb..) is jelentkezhetnek. A fal kapilláris nyílásain át felhúzódó talajvíz hamar lakhatatlanná teheti a lakást. Az utólagos vízszigetelés elengedhetetlen, ha otthonunkat és egészségünket is biztonságban akarjuk tudni.

Azokban a lakásokban, ahol tökéletes a szigetelés, de a felszálló pára mégse tud távozni, előbb-utóbb óhatatlanul megjelenik a penészes fal jelenség.

Ezért lényeges, hogy mindig gondoskodjunk megfelelően a szellőztetésről, illetve próbáljuk a belső hőmérsékletet egyenletesen tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr7014002840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása