Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Zsírfogó és olajfogó tisztítás vendéglátóhelyek és magánszemélyek részére!

2018. május 09. - Spánik Zoltán

Zsírfogó és olajfogó tisztítás Budapesten, lefolyótisztítási és duguláselhárítás szolgáltatások:

 

A lefolyó általában hibátlanul és észrevétlenül működik. Általában. Ha nem, és már tárcsázzuk is a lefolyótisztítással foglalkozó cég telefonszámát, akkor eljött a „minden rossz” ideje. Nem lehet vécére menni, oda a kínkeserves mosogatásnak és nem lehet a gyereket fogat mosni küldeni, mert ugye a víznek el kellene folynia, de az a galád szennyes folyadék csak áll, habosodik és nem megy sehová, mikor ez lenne a dolga. Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, szennyvízvezeték meghibásodás… Ilyenkor jövünk mi, persze csak akkor, ha hívnak bennünket. De lássák be, mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy minél gyorsabban, minél hatékonyabban és a lehető legkisebb felfordulással sikerüljön megszabadulni a dugulástól. Ha duguláselhárítás, akkor jövünk mi a szakértelemmel, a gyakorlattal és a megbízható, garanciális munkával. Milyen veszélyeket rejt a házi lefolyótisztítás Budapesten? Elfelejti leöblíteni az alkalmazott természetes szereket, vagy a boltban kapható lefolyótisztítót, és a sav szétmarja a teljes lefolyócsövet. Pumpáláskor nem takarja be a túlfolyó nyílást, és a szennyvíz szanaszét fröcsköli a berendezési tárgyait. Szétszereléskor nem készít vödröt a szifon alá, és a kiömlő szennyvíz elárasztja a helyiséget, akár az alsó szomszédot is elérve. Csatornatisztítás Budapesten szolgáltatásra még akkor is szükségünk van, ha egyébként szerkezeti problémákból kifolyólag (amik lehetnek például a nem jól beállított lejtésszög, alul méretezett cső) nem jelentkezik rendszeresen dugulás. A duguláselhárítást először mindig a probléma felkutatásával kezdjük, emiatt megnövekedhet a javítási munkálatok ideje, de cserébe garantáljuk, hogy többé nem fog dugulás jelentkezni az érintett területen! Duguláselhárítás árakról kérje felvilágosításunkat, ugyanis egy jó szakember tisztában van azzal, hogy a baj soha sem munkaidőben jelentkezik, ezért szükséges, hogy segítségét bárhol, bármikor igénybe tudják venni a bajbajutott ügyfelek.

Hogyan működik a zsírfogó és olajfogó tisztítás? A címben feltett kérdésre, miszerint mikor van szükség zsírfogó és olajfogó tisztítás bevezetésére, a válasz: ipari konyha, vendéglátó indításakor az engedélyhez kötelező elemként kell beszerelni, háztartásokban a saját döntésünkön és tudatos hozzáállásunkon múlik, hogy beszereltetjük vagy sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr4313902322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása