Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Masszíroztasson a 9. kerületben, jó kezekben lesz!

2018. április 24. - Spánik Zoltán

masszázs Budapesten is a fizioterápia, a balneoterápia, a manuálterápiás eljárások, köztük például az alternatív mozgás- és masszázsterápiák egyik szakterülete.

A tevékenységen klinikailag kipróbált fogásokkal végzett olyan Budapesti masszőr általi kezeléseket értenek, amelyek általában a test felületére – előre meghatározott sorrendben – célszerűen adagolt mechanikai erőbehatásokkal, valamint olajos vagy krémes kenésekkel, részben vagy egészben megmozgatják az izmokat, ízületeket, kötőszöveteket, továbbá a vér- és nyirokerek rendszerét.

Ha érdeklődési körében szerepel a masszázs stúdió 9. kerület, akkor olvassa tovább ezt a blog bejegyzést!

Az elérendő célok és módszerek szempontjából számos masszázstechnikát különböztetnek meg.

A masszázs Budapesti egészségjavító hatását az emberiség az ősidők óta ismeri. Európában és Ázsiában is több ezer éves múltra tekint vissza a masszázs irodalma.

A masszázs olyan ágyon vagy széken történik, amely a masszírozott személy számára a kényelmes, ellazult helyzetet, a masszőr Budapesti szolgáltatója számára pedig az egészséges testtartást biztosítja. Bármilyen izomfeszülés a masszázs hatékonyságát rontja.

A masszázst lehetőleg könnyű étkezés előzze meg – sem éhgyomorra, sem teli hassal nem egészséges. A vendégnek, illetve betegnek célszerű a masszázs előtt zuhanyoznia. Ez nemcsak higiéniai szempontból előnyös, hanem ellazítja, felkészíti a testet a masszázsra, ezáltal fokozza annak hatékonyságát.

Első lépés: egy teljes holisztikus állapotfelmérés a manuálterápia Budapest keretein belül. Második lépés: manuálterápia Budapesten egy masszázs és energetikai kezelés keretében, mely a diagnózis pontosítására, megerősítésére, egyben az izmok kilazítására szolgál, elő - és felkészíti a testet a csontrakásra.

A gyógypedikűr Budapest szolgáltatás célja nem csupán a láb esztétikai rendbetétele. A láb és a talp bőrével, illetve a lábkörömmel nagyon sok embernek vannak problémái. Mégis kevesen veszik a bátorságot, hogy lábápolási szakemberhez forduljanak.

A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része, amikor eltávolítunk egy benőtt körmöt, tyúkszemet, vagy egyéb problémákat oldunk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr5913867378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása