Érdekes cikkek

Érdekes cikkek

Zsírfogó és olajfogó tisztítás amikor szükségünk van rá!

2018. április 13. - Spánik Zoltán

Zsírfogó és olajfogó tisztítás: hívjon Minket!

 

Első hallásra valószínűleg meglepőnek hangzik a zsírfogó és olajfogó tisztítás kifejezés. Pedig gondoljunk bele: egy nagyon hasznos rendszerről van szó, amelyet nemcsak a vendéglátó-ipari egységekben, konyhákban, termelő üzemekben, hanem a otthoni háztartásokban is érdemes használni.

A konyhai mosogatóból, fürdőszobai mosdókagylóból, kádból származó háztartási szennyvizek nagy mennyiségben tartalmaznak zsírokat, olajszennyeződéseket, ezek elkülönítésére ajánlott akár utólagosan is kiépíteni zsírfogó aknát, ha még nem rendelkezik ilyennel.

Egy vendéglátóhelyen a háztartási zsírmennyiség többszöröse rakódik le, ezért ott különösen szükséges az olajszármazékok elkülönített gyűjtésére szolgáló berendezések megvásárlása és alkalmazása.

Mivel a zsírfogó aknák megszüntetik a zsíros, olajos tartalmakat, keményítőket, ezért jóval ritkábban van szükség a lefolyók karbantartására. Ezzel tetemes kiadástól kíméljük meg magunkat, a bosszankodásról és az időveszteségről már nem is beszélve.

Környezettudatos polgárként szintén fontos, hogy tekintettel legyünk a természet élővilágára. Csak jusson eszünkbe hogy, milyen utálatos látványt nyújtanak például a Duna vízfelszínén úszkáló olajfoltok.

A napi életünkhöz  felhasznált kemikáliák, valamint az élelmiszer előállításából és feldolgozásából származó folyékony hulladékok a természetbe kerülve jelentős károkat okozhatnak. Ezt jobb elkerülni, ezért a legjobb megfelelő berendezésekkel a keletkezési helyükön levezényelni a tisztítást. Ezért kérje zsírfogó és olajfogó tisztítás-i szolgáltatásunkat

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-blogok.blog.hu/api/trackback/id/tr7513832026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása